KUNDEREFERENCER

Vi servicerer en lang række kunder indenfor forskellige brancher. Et par konkrete cases:

CGI Danmark A/Scgi

CGI er grundlagt i 1976 i Canada og er en global udbyder af it og forretningsprocesser. Deres 68.000 medarbejdere over hele verden leverer forretningsrådgivning, systemintegrationer og outsourcing services. Den danske afdeling af CGI har 600 ansatte. CGI er børsnoteret på New Yorks Fondsbørs og Torontos Fondsbørs.

Vores arbejde for CGI Danmark A/S

Siden 2013 har vi udført it-revision for CGI Danmark A/S i form af ISAE 3402 erklæringsarbejde i forhold til efterlevelse af ISO 27001/2 og rådgivning omkring implementeringen af it-ledelsessystemer.

 

falck-healthcareFalck HealthCare A/S

Falck Healthcare A/S er Danmarks ledende virksomhed indenfor medarbejdersundhed, og leverer sundhedsordninger til over 2 millioner personer. Falck HealthCare A/S blev grundlagt i 2001 og leverer ydelser såsom forebyggelse, behandling og rehabilitering til det danske arbejdsmarked.

Vores arbejde for Falck HealthCare A/S

Siden 2011 har vi udført it-revision for Falck HealthCare A/S i form af ISAE 3402 erklæringer for virksomheden generelt, og for specifikke systemer og applikationer.

Vi leverer desuden rådgivning omkring implementering af it-ledelsessystemer og udfører gap-analyser. Vi leverer også rådgivning og assistance i forhold til forskellige forhold, såsom behandling af persondata og relateret lovgivning, og gennemgang af operativsystemer.

 

dak-eDAK-E – De praktiserende lægers og regionernes fælles enhed for kvalitetsudvikling

DAK-E samarbejder med kommuner, danske regioner og Praktiserende Lægers Organisation (PLO) for at øge sammenhængen i det danske sundhedsvæsen. Formålet er at forbedre behandlingers kvalitet og øge den tilfredshed, som patienter oplever.

Vores arbejde for DAK-E

Siden sommeren 2016 har vi leveret rådgivning og it-revision for DAK-E i forhold til efterlevelse af den danske persondatalov, hvilket vil resultere i en ISAE 3000 DK erklæring om overholdelse af persondataloven med tilhørende sikkerhedsbekendtgørelse.

 

any.cloud A/Sanycloud

any.cloud A/S blev stiftet i 2007 og er en certificeret it-hostingudbyder med hovedkvarter i Danmark og afdelinger i Polen og Tjekkiet. any.cloud A/S leverer cloud services til dansk erhvervsliv, i form af hosting, backup, fildeling mv.

Vores arbejde for any.cloud A/S

Vi har siden 2013 udført it-revision for any.cloud, i form af ISAE 3402 erklæringer om it-organisationen generelt og ISRS 4400 ift. Brancheforeningen for IT-Hostingvirksomheder i Danmark (BFIH), som er en del af certificeringsprocessen hos BFIH. Vi leverer desuden løbende rådgivning og assistance om forhold i relation til it-ledelse og -styring.

 

Underleverandør til revisionshuse – fx Grant Thornton og Christensen Kjærulff

Vi supplerer revisionsvirksomheder med kompetencer inden for it-revision og relateret rådgivning, og giver dermed revisionsfirmaer mulighed for at tilbyde deres kunder et større udbud af ydelser og rådgivning.

Rent konkret er det eksempelvis it-revisionserklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000), gennemgang af generelle it-kontroller (GIK), gennemgang af applikationskontroller, samt workshops og anden rådgivning.

Et eksempel blandt mange er vores arbejde for Grant Thornton, hvor vi blandt andet udfører it-revision for deres kunde, InterMail A/S. I tillæg til gennemgang af de generelle it-kontroller hos InterMail leverer vi også rådgivning og sparring omkring forhold i forbindelse med it-revisionen.

Grant Thornton udtaler:

”Siden 2012 har REVI-IT udført gennemgang af generelle it-kontroller hos vores kunde InterMail. REVI-IT er tydeligvis specialister indenfor deres felt, og deres ydelser udgør en af puslespilsbrikkerne i vores komplette service af kunden. Vi er trygge ved at overlade it-revisionen til REVI-IT, da afrapporteringen til os er nem og forståelig selv for lægmand.

Samtidig fornemmer vi, at InterMail er glade for den løbende sparring med REVI-IT, som opstår i forbindelse med gennemgangen. Det smitter positivt af på InterMails opfattelse af os som samarbejdspartner.”

– Steen K. Bager, statsautoriseret revisor og partner

InterMail udtaler:

“Vi får ikke blot gennemgået vores kontroller årligt af REVI-IT, men får også god sparring og input til, hvad vi kunne gøre anderledes.

Selvom man har godt styr på sin organisation og infrastruktur, så er det værdifuldt med input fra en ekstern partner som REVI-IT, der selv har en baggrund i it-branchen og som besøger mange virksomheder. De har derfor en bredere erfaring end man måske selv har, og derfor kan de byde ind med værdifulde forslag. Det har været medvirkende til at styrke vores it-organisation.”

– René Frej Nielsen, it-chef

 

Et udpluk af andre kunder og referencer:

4t actionplanner bruunrasmussencenter-for-autisme-150cohaesiodatacondff-edbdm-partner dogndata

geomatichostnordicidqikast-vaerkernejysk-it
iportalenintermail   interscan it-center-fynjo-informatikjob-og-raad    
labance
landbrugslotterietlessor livamb-solutions n-og-k-spedition navi-partnernntvnorriq
opus-consult
peter-justesen-companyperspektiva plan-og-handling

prescriba
roskilde-handelsskolescalepoint solutiosotea support-it-network swipp systemhosting techbizthisted-forsikring ulandssekretariatetuvdata