ORGANISATION OG HISTORIE

REVI-IT er en statsautoriseret revisionsvirksomhed, der udelukkende arbejder med it-revision og beslægtet rådgivning.

REVI-IT blev stiftet i 2007 og har siden da ageret som statsautoriseret revisionsvirksomhed, der alene koncentrerer sig om it-revision og it-ledelsesrådgivning. REVI-IT fungerer typisk som underleverandør til revisorer, der i forbindelse med den ordinære revision benytter vores specialkompetence i deres arbejde. REVI-IT leverer herudover erklæringer direkte til markedet og leverer almindelig rådgivning inden for it-ledelse, både via samarbejdspartnere, men også direkte til en lang række danske virksomheder.

REVI-IT ledes af it-revisor, CISA, CIPP/E og CRISC Martin Brogaard Nielsen, der har erfaring dels fra det revisorfaglige miljø og dels fra det it-tekniske miljø.

Vi har udarbejdet et partnerprogram som beskriver nærmere, hvordan vi leverer it-revision som underleverance til pt. 32 danske revisionsvirksomheder. Se mere under samarbejde.

Vi er både statsautoriserede revisorer, samt certificerede it-revisorer (Certified Information System Auditor – CISA, samt Certified in Risk and Information Systems Control – CRISC). Vi er herudover godkendt af FE/PET (Forsvarets Efterretningstjeneste/Politiet Efterretningstjeneste) til ‘Hemmeligt’.

Som statsautoriseret revisionsvirksomhed opbygger og vedligeholder REVI-IT et internt kvalitetsstyringssystem, der sikrer, at alle opgaver udføres i overensstemmelse med den danske revisorlov.

Brug følgende link til at læse mere om:

  • Vores kvalitetsstyringsprincipper
  • Vores kunder, som både tæller helt små og helt store kunder – inden for mange brancher
  • Vores partnerprogram, som er henvendt til revisorer og andre rådgivere, og hvor vi kan levere vores ydelser i vores samarbejdspartneres navn.

Lær os at kende

Vi har mange kvaliteter, og erfaring med en lang række af rådgivningsopgaver. Vi er derfor altid åbne for en snak om jeres behov. Tøv derfor ikke med at kontakte os

Hvis du har brug for mere information om vores ydelser, kan du læse mere under vores ydelser.

Du kan også læse og downloade vores produktblade, hvor du også finder en virksomhedspræsentation

Vi udsender jævnligt nyhedsbreve med relevante nyheder indenfor it-ledelse, it-sikkerhed, persondatalov og mere. Du kan tilmelde dig her

Vil du vide, hvem der arbejder for dig? Så kan du møde vores kollegaer her.