KARRIERE

Vi søger nye kolleger til vores team. Måske står vi og mangler lige netop dig?

Det kan også være, du kender en god kandidat? Så er du meget velkommen til at sende opslag videre til dem.

Læs stillingsopslag her:

It-revisor

 

 

Følg os på 
LinkedIn

Vi opdaterer jævnligt med nyheder og aktuelle emner, og slår også stillingsopslag op på LinkedIn. Hvis du ønsker at holde dig opdateret med os, så følg os derinde. 

Du finder vores LinkedIn-side her. 

Hvordan er det at arbejde hos os?

“Hos REVI-IT er jeg glad for, at jeg ikke bare er et nummer i rækken, og jeg bliver hørt, hvis jeg har nye ideer eller tilpasninger til arbejdsrutinerne. Jeg har fået chancen for at stige i graderne, og derved udvikler jeg mig fagligt og personligt. Jeg føler mig fagligt udfordret, og har det samtidig rigtig sjovt med mine kolleger.”

– Basel

“I REVI-IT er der generelt en hyggelig stemning. Det er på trods af jobbet som it-revisor fortsat muligt at have et privatliv, også i statusperioden. Da vi er en mindre organisation, er der mulighed for at sætte sit præg på den generelle arbejdsgang. Vi har en nærværende direktør, hvor døren altid står åben, og der er også tid til at lave spas.”

– Christian

Det, jeg kan lide ved at arbejde i REVI-IT A/S, er hele atmosfæren. Man føler sig som en del af familien. REVI-IT følger og støtter ens faglige udvikling, så jeg kan levere kvalitetsarbejde til vores kunder. Derudover føler jeg, at døren er altid åben for mig, om det er hos direktøren eller kollegaer. Man bliver behandlet ens, uanset stilling.”

– Adnan

“Jeg er virkelig glad for de frie rammer hos REVI-IT. Jeg oplever stor tillid fra ledelsens side, og det har jeg selvfølgelig lyst til at leve op til. Samtidig er jeg glad for følelsen af, at jeg også ‘har noget at sige’ og har en høj grad af selvbestemmelse. Det er en moderne virksomhed, der får det bedste frem i mig.”

– Louise