KARRIERE

REVI-IT er i færd med en transformation af de større. Vi har i 10 år udbudt it-revision, herunder erklæringsafgivelser i form af ISAE 3402, 3000 og ISRS 4400 ift. ISO 27001/2, generelle it-kontroller, persondatahåndtering (nu GDPR), sundhedslov mv. Vi har igennem årene hjulpet flere og flere virksomheder, og efterhånden også ret mange store og internationale virksomheder. Vi har også rådgivet om alt fra implementering af ISO-framework, risikoanalyser, test af beredskabsplaner osv., og vi har haft rigtigt travlt. Det har vi stadig.

REVI-IT i version 2.0 vil udbyde compliance-målinger i et lidt bredere format. Ikke blot revisorerklæringer, men snart også certificeringer. Ikke blot den gode, praktiske og professionelle rådgivning, som er vores kendetegn, men snart også den mere strukturerede rådgivning i form af udbydelse af web-system til GDPR-håndtering, DPO-ydelse, ISO-certificering, forensic osv. Vi er sådan set startet på det for nogen tid siden, og vi kan se, at det virker. Vi har derfor brug for flere kollegaer, til snarlig tiltrædelse. Du kan læse stillingsopslagene her:

Er det dig, eller kender du en relevant profil?

I REVI-IT har vi glade kollegaer. Vi tror på, at det er den enkleste og bedste vej til at vi leverer gode løsninger til vores kunder. Vi er en mindre organisation, der vokser. Vi har held med al den flid, vi lægger i vores arbejde og vores arbejdsplads, og holdånden er en helt væsentlig del af det at gå på arbejde. Vi er organisatorisk opbygget med en revisionsafdeling og en konsulentafdeling. Disse to afdelinger komplementerer hinanden ved, at vi til tider bytter lidt rundt på det hele, og lader it-revisoren være rådgiver – og omvendt. Vi sætter det faglige i højsædet, men det kollegiale lige så højt.

Ansøgningsfrist og spørgsmål til stillingen

Alle stillinger er til tiltrædelse snarest.

På hvert stillingsopslag står information om, hvem du kan kontakte med spørgsmål, og hvor du skal sende ansøgningen til.

Vi gør opmærksom på, at vi behandler alle ansøgninger med fortrolighed og alene opbevarer personoplysninger, så længe opbevaringen er relevant. Vi gør også opmærksom på, at evt. referencer og kopi af relevante uddannelsesbeviser vil blive efterspurgt senere i forløbet. 

Er du specialeskrivende studerende?

Og har du lyst til at skrive speciale inden for et eller flere af vores arbejdsområder? Så er du meget velkommen til at kontakte os.

 

 

Følg os på 
LinkedIn

Vi opdaterer jævnligt med nyheder og aktuelle emner. Hvis du ønsker at holde dig opdateret med os, så følg os derinde. 

Du finder vores LinkedIn-side her.