KARRIERE

Vi er altid interesserede i nye kolleger til vores team. Måske står vi og mangler lige netop dig? Vi er særligt interesserede i disse profiler:

  • Erfarne it-revisorer
  • Nyuddannede kandidater til start efteråret 2018 som it-revisorer. Relevant uddannelse: Datamatiker, cand.merc.aud., cand.merc.it. el. lign.
  • Nyuddannet cand.jur.-type til at indgå i vores advisory team, både ift. at vurdere og implementere GDPR og tilsvarende, men også for at være assisterende DPO for de af vores kunder, der vælger at have en ekstern DPO tilknyttet

Hvis noget af ovenstående er dig, eller kender du en, er du meget velkommen til at kontakte os. 

Er du specialeskrivende studerende?

Og har du lyst til at skrive speciale inden for et eller flere af vores arbejdsområder? Så er du meget velkommen til at kontakte os.

 

 

Følg os på 
LinkedIn

Vi opdaterer jævnligt med nyheder og aktuelle emner, og slår også stillingsopslag op på LinkedIn. Hvis du ønsker at holde dig opdateret med os, så følg os derinde. 

Du finder vores LinkedIn-side her. 

Hvordan er det at arbejde hos os?

“Hos REVI-IT er jeg glad for, at jeg ikke bare er et nummer i rækken, og jeg bliver hørt, hvis jeg har nye ideer eller tilpasninger til arbejdsrutinerne. Jeg har fået chancen for at stige i graderne, og derved udvikler jeg mig fagligt og personligt. Jeg føler mig fagligt udfordret, og har det samtidig rigtig sjovt med mine kolleger.”

– Basel

“I REVI-IT er der generelt en hyggelig stemning. Det er på trods af jobbet som it-revisor fortsat muligt at have et privatliv, også i statusperioden. Da vi er en mindre organisation, er der mulighed for at sætte sit præg på den generelle arbejdsgang. Vi har en nærværende direktør, hvor døren altid står åben, og der er også tid til at lave spas.”

– Christian

Det, jeg kan lide ved at arbejde i REVI-IT A/S, er hele atmosfæren. Man føler sig som en del af familien. REVI-IT følger og støtter ens faglige udvikling, så jeg kan levere kvalitetsarbejde til vores kunder. Derudover føler jeg, at døren er altid åben for mig, om det er hos direktøren eller kollegaer. Man bliver behandlet ens, uanset stilling.”

– Adnan

“Jeg er virkelig glad for de frie rammer hos REVI-IT. Jeg oplever stor tillid fra ledelsens side, og det har jeg selvfølgelig lyst til at leve op til. Samtidig er jeg glad for følelsen af, at jeg også ‘har noget at sige’ og har en høj grad af selvbestemmelse. Det er en moderne virksomhed, der får det bedste frem i mig.”

– Louise