16 jan 2018

Databeskyttelsesdagen 2018: Vi er sponsorer

Databeskyttelsesdagen 2018: Fredag d. 26. januar afholdes Databeskyttelsesdagen for syvende gang, og med den nært forestående ikrafttrædelse af databeskyttelsesloven 25. maj 2018, er dagen mere relevant end nogensinde. Vi er atter engang sponsorer på dagen, da databeskyttelse netop er et af vores fokusområder, og vi er derfor interesserede i at støtte op om det gode initiativ. Du kan også møde os på vores stand på dagen – vi glæder os til at hilse på dig.

I år sættes der specifikt fokus på disse spørgsmål:

  • Hvad er vores største databeskyttelses-udfordringer i dag, og hvordan løser vi dem?
  • Hvordan skal vi arbejde med databeskyttelse i de kommende år, og hvordan ændrer vi vores datakultur?
  • Hvad er business casen på databeskyttelse, hvordan bruger vi databeskyttelse som konkurrenceparameter, og hvor ligger de reelle barrierer?
  • Hvordan (over-)lever forretningen på trods af databeskyttelse, og hvor ligger den fornuftige balance mellem behovet for innovation, bekæmpelse af kriminalitet og behovet for databeskyttelse?

Dagen byder på vidensdeling, oplæg, workshops og debat. Desuden vil der være uddeling af årets Databeskyttelsespris.

Talere på dagen er bl.a. Birgitte Hass, adm. direktør i Dansk Erhverv, Lisbeth Nielsen, direktør i Sundhedsstyrelsen, og Peter Blume, professor ved Københavns Universitet, som i øvrigt holdt oplæg på vores seneste Faglig Dag om databeskyttelse.

Baggrund for Databeskyttelsesdagen 2018

Databeskyttelsesdagen blev stiftet i 2011, med det formål at bane vejen for bedre databeskyttelse i Danmark, uden partipolitisk tilknytning, og uafhængigt af specifikke myndigheds- og erhvervsinteressenter.

Databeskyttelsesdagen har først og fremmest til formål at formidle information og debat om databeskyttelse, men arrangørerne vil også gerne medvirke til tværfaglig videndeling og samarbejde og naturligvis bidrage til inspiration, netværk og værdifuld erfaringsudveksling.

Arrangementet er åbent for alle, men henvender sig især til offentlige og private beslutningstagere. Fx dataansvarlige, databeskyttelses-ansvarlige, it-sikkerhedsansvarlige, it-arkitekter, risk managers, chefer for organisationsudvikling, HR og personalechefer, compliance managers, jurister, advokater, revisorer og andre rådgivere i privacy og persondatabeskyttelse samt databehandlere og it-leverandører.

Praktisk information og tilmelding

Databeskyttelsesdagen 2018 afholdes 26. januar kl. 8.30 – 15.30 på Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K. Deltagelse på arrangementet koster 960 kr. Tilmelding er nødvendigt, og skal foretages via nedenstående link.

Læs mere og tilmeld dig dagen på dette link.

Databeskyttelsesdagen 2018